Climate Partnerships

Formål, passion og globalt ansvar

En bedre fremtid er en god forretning

HVEM ER VI?

Climate Partnerships er et formålsdrevet netværk af dygtige konsulenter og erhvervsfolk, der står klar til at hjælpe jeres virksomhed med at skabe grøn og bæredygtig vækst.

Kompetencerne ligger indenfor CSR, bæredygtig forretningsudvikling, partnerskaber, kommunikation og internationale udviklingsprojekter. Det klare formål er at bygge bro mellem parter, der ønsker at gøre noget godt for verden, så samarbejde og synergieffekt sikrer mest mulig værdi for både bundlinje og verden.

Værdier

Vi brænder for at inspirere og skabe bevægelse mod en mere bæredygtig verden, men mest af alt så brænder vi for at skabe værdi for virksomheder og organisationer, der hver dag er med til at gøre verden til et lidt bedre sted.

Fordi… ingen kan løfte opgaven med bæredygtig udvikling alene, men hvis vi hver især gør noget godt for verden og husker at fortælle om det efterfølgende, så inspirerer vi andre til ligeledes at gøre noget godt. Derfor er netværk, videndeling og kommunikationen helt afgørende i omstillingen mod en bedre verden.

Virksomheder kan i dag være med til at gøre en forskel for verden, uden at gå på kompromis med kravene til at drive en sund forretning. Det er her de unikke historier opstår - dem der inspirerer og engagerer. Verden har brug for disse historier.

Kontakt info

CEO MiGrow

Cathrine Bianca Christensen

Communications Advisor / founder

Telefon: +45 71200060
Mail: cathrine@climatepartnerships.com

Vil du vide mere om, hvad Climate Partnerships kan gøre for din forretning?

bg_footer