Kun sammen kan vi fortælle en ny historie om verden

PARTNERSKABER

I MiGrow ser vi det som vores fornemste opgave at bygge bro mellem parter, der ønsker at gøre noget godt for verden. Flere og flere virksomheder har, blandt andet med udgangspunkt i FN’s Verdensmål, fokus på hvordan de kan bidrage til løsninger på vores globale udfordringer som klimaforandringer og ressourceknaphed. Med denne mission kan det give god mening at indgå partnerskab med en NGOVirksomheder og NGO’er har oftest meget forskellige kerneværdier og formål, men oftest også kompetencer og netværk, der kan skabe værdi for begge parter i et fælles projekt.  

 

En guide til strategiske partnerskaber mellem NGO'er og virksomheder

Med fælles indsats og synergi kan de gode formål nå endnu længere. Derfor har vi lavet en gratis guide, der kan hjælpe NGO’er og virksomheder godt i gang med det strategiske partnerskab. Guiden er resultatet af et 2-årigt læringsforløb pakket med forskning, inspiration og sparing, hvor organisationerne: Skovdyrkerne, Ghana Venskab, DIB, Verdens Skove og VedvarendeEnergi sammen har udviklet kompetencer og viden, der gør dem attraktive i et samarbejde med en virksomhed.

Guiden er til dig, der ønsker at være en stærk samarbejdspartner i det strategiske partnerskab.

Kom godt igang med det strategiske partnerskaber:

I MiGrow indgår vi som ekstern konsulent i strategiske partnerskaber. Vi hjælper med at matche de rette partnere, og afdækker interesser og værdiskabelse i samarbejdet, så der sikres en klar kobling til parternes kerneforretning eller kerneværdier. Værdiskabelse i partnerskabet kan blandt andet handle om at udvikle sin forretning, at løfte en bestemt agenda, imageskabelse, markedsadgang, produktudvikling, arbejdsglæde hos medarbejdere, tilfredse kunder mm.

Se og download guiden til strategiske partnerskaber:

bg_footer