/Om MiGrow
Om MiGrow 2017-02-04T21:54:07+00:00

Om MiGrow

MiGrow er Kommunikationspartner med speciale i filmproduktion. Med udgangspunkt i konstruktiv journalistik og fokus på den personlige fortælling, producerer MiGrow visuelt kommunikationsmateriale om bæredygtigt udviklingsarbejde og CSR indsatser, efter opskriften: “gennemsigtighed skaber tillid”. Produkterne henvender sig til virksomheder, der ønsker et stærkere udgangspunkt for bæredygtig imageskabelse og til NGO’er, der ønsker fornyet energi i kommunikationen omkring deres udviklingsprojekter … og mest af alt til virksomheder og NGO’er i partnerskaber.

MiGrow kommunikerer parternes bæredygtige indsats gennem unikt dokumentationsmateriale om hvert enkelt udviklingsprojekt. Fokus er, at skabe synlighed omkring det udviklingsarbejde der foregår, så interessenter løbende får en aktuel og nuanceret viden om projektets forløb. Materialet fokuserer således på succeser, potentialer, udfordringer og løsninger i de enkelte projekter.

MiGrow ledes af Cathrine Bianca Christensen og drivkraften ligger i et stærkt ønske om at skabe en kultur for kommunikation omkring bærerdygtig udviklingsarbejde, der bygger på gennemsigtighed – for derigennem opnås tillid og engagement. MiGrow skal således være et aktivt redskab til at nuancere den optik hvorigennem vi som samfund ser bærerdygtigt udviklingsarbejde og CSR indsatser.

Alle opgaverne udføres i samarbejde med et stort netværk af dygtige specialister indenfor relevante områder.

  • Uddannet Cand. Mag. i Medier og Kommunikation ved AU i 2006.

  • Redaktør og journalist hos DR og flere private produktionsselskaber.

  • Mediekoordinator hos Smukfest.

  • Stort netværk i medie- og kulturmiljøet og kernekompetencer indenfor projektledelse, tv produktion og formidling.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save